+86-757-8128-5193

Контактирајте нас

Телефон : + 86-757-8128-5193

Факс : + 86-757-8670-6759

Мобилни телефон: + 8617722751536

Емаил :chinananomaterials@aliyun.com

Изложба

Дом > Изложба > Садржај

Течни металне нано штампање постављен на револуционирати електронике

AB.pngНова техника користи течног метала да створи интегрисаних кола која су дебеле само атоми могу изазвати следећи велики предујам за електронику.


Процес се отвара пут за производњу великих кекс око 1,5 нанометрес у дубину (лист папира, поређења ради, је 100, 000нм дебљине).


Друге технике би доказао да је непоуздан у погледу квалитета, тешко повећања величине и функционише само на врло високим температурама - 550 степени или више.


Уважени професор Коуросх Калантар-задех, из РМИТанд #39; с школи инжењеринг, водио пројекат, који је такође укључивао колеге из РМИТ и истраживачи изЦСИРО, Монасх Университy,Северна Каролина државног универзитетаи наУниверзитет у Калифорнији. Он је рекао да у индустрији електронике је стрефило баријера.андqуот; Основна технологија мотора аутомобила није напредовала од 1920, и сада исто се догадја електронике. Мобилни телефони и рачунари су не моћнији него пре пет година. То је зашто овај нови 2Д штампања техника је тако важно - креирање много слојева изузетно танким електронских чипова на истој површини драстично повећава процесорску снагу и смањује трошкове. То ће омогућити нову револуцију у елецтроницс.андqуот;


Бењамин Цареy, истраживач са РМИТ и наЦСИРО, рекао је креирање електронске кекс дебело само атоме могао да савлада огранииења тренутне производње чип. То такође могао производити материјале који су били изузетно савитљивим, утирући пут флексибилни електронике.андqуот; Међутим , нико од тренутне технологије су у стању да створи хомогена површина атомицаллy танке полуводића на велике површине области које су корисне за израду индустријских скале чипс. Наше решење је да користите метали радили и Индус, које имају ниску таику топљења. Ови метали производе за атомицаллy танак слој оксида на њихова површина која је природно да их штити. То је ова танка оксида које користимо за израду методу. Ваљањем течни метал оксидни слој се може пренети на трагу је електронски обланда, која је онда сулпхурисед. Површине обланда може претходно третираних за формирање појединачних транзистора. Користили смо овај роман метод за креирање транзисторе и фото-детектори за врло високе добитке и веома висок израду поузданости у великим сцале.андqуот;


Новинама , износећи нове технике, андqуот; Вафл наполитанке два димензионални полупроводнике скали од одштампан оксид кожу од течни Металсандqуот; је објављен у налогу природа комуникације.