+86-757-8128-5193

Контактирајте нас

Телефон : + 86-757-8128-5193

Факс : + 86-757-8670-6759

Мобилни телефон: + 8617722751536

Емаил :chinananomaterials@aliyun.com

Новости

Дом > Новости > Садржај

Проводни мастила 2017: Велики преостале

Проводни мастило индустрија је и даље у потрази за ново. Неповољни конкуренција у језгру волумен тржишта довела је већина добављача да тражи нове могућности несносна. Распрострањени стратегија је сада морати као широки производни портфолио што је могуће, посејала више тек насталу тржишта, прикупивши онолико повратне информације што је могуће и успостављање мреже вредност рано.


Добављачи такође сад интензивно гледамо једно друго, брзо покретање упоредива производа који је резултирао је ерозија диференцијације. На тај начин ће "Добављачи" у шкрипцу: један с једне стране, они желе да задрже технологије тајна за дуго да их савршено фирми, али, с друге стране, они морају да на тржиште рано јер они жуде за повратне информације на новим тржиштима, где су добро познате личности за заслуге нити потреба клијената.


Упркос свему овоме, индустрија је идентификовао више развоју области апликације у периоду 2013-2016 док тежи подмлади сама. Сада је стога на правац фазу на многим фронтовима. У овом чланку, смо биће на кратко изложен напредак у више настајању сектора док је такође идентификовању области најновије тренди несносна апликација. Имајте на уму да апликације које су наведене у одређеном редоследу од значаја.


Да бисте сазнали детаље о индустрији Проводни мастило, укључујући и све најновије технологије, као и сагледавање више од 24 постојећих и развоју апликација се односи нас известај на Проводни мастило тржишта 2017-2027: прогнозе, технологије, играча. Овај извештај је најажурнију верзију нам ауторитативан и темељан рад, који је постао индустрија референцу.

Пхотоволтаицс (ПВ): ПВ индустрије ће остати главна Јачина звука/приход управљачки програм за паљбу-тип лепи. У индустрији ће не ослободе себе од своје дугорочне трендове: ниско трошкова по Кг и постепену иновације смањити сребрни потрошње по обланда. Све у свему, очекујемо 2017 године то сведоци првих пола бум захваљујући очекивани крај у феед-у-царинских тарифа у Кини; године када је тренд ка разноврстан прах снабдевају база ће се наставити иако доминацију јапанских макер(с) неће бити сломљена; и у години када ће најављени 140 милијарди долара кинеске инвестиције у соларној индустрији распршили бриге о другом биста циклуса.

Додирни екран ивице електронику: Ова индустрија је подстакнут трошак и притисак да бисте сузили на безел. Ове индустрије у протекле две године, искусио промену корак као фото-излеиив и ласерски обликован мастила почео замијенити стандардни полимер дебљине филмова (ПТФс) да бисте омогућили 20ум или испод размере линеwидтх-готова-размак (Л/С). Ови трендови ће се наставити и конкуренција између енормних и штампање решења ће додатно интензивирати. Све у свему, очекујемо да ће 2017 године бити у години када је добављач јурке на фото-излеиив и ласерски обликован ће бити потпуна, што је довело до губитка маргине свуда около, и године када је нови процеси иза екрана штампање су ме озбиљније схватити.

У калуп електронике (ИМЕ): иза сцене камату у ИМЕ остаје снажан. Први талас производи су близу тржиште лансирање вредност мрезе су бити побољшане, волумен произвођачи ће бити више заокупљени него икад и материјални сету је на прелазу иза Проводни мастила Укључи прозирне Проводни филмова, сензори, системи (актуатори), итд. Све у свему, очекујемо 2017 године када је ИМЕ апликације конацно израсти након година с прекидима покреће.

ЕМИ оклоп: ЕМИ блокирају избија као нову област интересовања. Број чипова са директним ЕМИ заштитним заштиту, како се очекује, рапидно повећати наредних година. Конкуренција ће бити између пљување и мастило прска и унутар мастила ће конкуренција бити на иестица величине са нано мастила нуди тхиннесс, док другима понудити ниже трошкове. Све у свему, очекујемо 2017 године да буде година када се окупљају добављачи више знања о тржишту треба успоставити односи са потенцијалним клијентима и покретање разних нових квалификација процеса.

У питому штампање: Аеросол и другим процесима штампе-контакт сада су Водећи кандидат за штампање антене и друге Проводни трагове на 3Д објеката. Капацитет производње је сада постоји у индустрији, посебно у Азији. Многе добављаче такође су се квалификовали своје производе са овим процесом иако крајњи корисници нам је и даље говоре да већина претеране обећање и под-однесељ, посебно у смислу проводљивост нивоима на ниској температури оптимизирано. Све у свему, очекујемо да 2017 це ове године додатно постепеног материјалног побољшања и повећања волумена продаје Упркос потенцијалним изазовима на крају потрошачке електронике тржиштима.

Штампа прозирне Проводни филмова: технолошка побољшања су на рубу омогућавања високих перформанси штампани метална мрежица филмова са линеwидтхс испод 5ум. Ти догађаји су још увек у фази пилот са уским wеб величине или високе трошкове, али ипак представљају дугорочни ризик да други метална мрежица процеси у индустрији све више осетљив на трошак. Неколико сребрних Нано иестица ТЦФ технологије изгубио комерцијални замах због банкроти компанија и новчаног тока проблеме, али роман нове се појављују заузму своје место. Све у свему, очекујемо 2017 године када штампани метала Арматурна мрежа решења напретка технологије зрелост мердевине, али неће имати комерцијалних ефеката.

Аутомобилски : Аутомобилска индустрија ће остати атрактивно тржиште за лепљење добављача уз дугорочне предвидљив приход линије. Апликацијама као што су штампани место окупације сензори, штампани капацитивна сензоре за инфотаинментс модуле и седиште БОЈЛЕРИ ће у великој мери и даље њихов напредак. Настојања да се развије и комерцијално одштампану прозор де-фростерс на подлози поликарбоната ће интензивирати. Све у свему, очекујемо 2017 године када ће бити расписан ИМЕ апликације за аутомобилски Ентеријери и године када штампани метална мрежица за де-фростерс прозор ће се појавити на раној фази технологија израђене одвојено од главних ОЕМ.

Стретцхабле мастила изван електронски текстил: Стретцхабле мастила може да се користи и у апликацијама изван е-текстилна индустрија, као што су флексибилни стретцхабле струјног кола или медицинска средства. У флексибилне, високо савитљив или стретцхабле коло, штампани склопови кадри функционалност иако можете и даље пате од уобичајени мањкавости ограничен проводљивост, бацање резолуцију и солдерабилитy. У медицински уређаји, посебно када су у дугу и растегљив интерцоннецтс су потребне за употребу погодност, одштампани текст може бити у предности. Све у свему, очекујемо 2017 године да буде година када постојећи ФПЦБс који не штампа ће и даље доминирати.

3Д штампа електронике (3ДПЕ): идентификовали смо 3ДПЕ као један фронт прилика иновације у области Проводни мастило. Идеја иза 3ДПЕ је да комбинујете 3Д штампу пластику са штампањем Проводни мастила да креирате прилагођени 3Д облике са уграђени струјна кола. Ово ће омогућити дизајн и 3Д штампу и #39; паметан и #39; објекти. Прилика за иновације је у успостављању ниже проводљивост мастила и добро се прилагодјава разне пластичне Одредићемо. Све у свему, очекујемо 2017 године да буде година када видимо да се више 3ДПЕ опреме представио на тржишту и у години када видимо најаву мастило производа чији је посебно у овом маркету.

Штампани ПЦБ: Заправо одштампан ПЦБ-а примио интересовања за 2016. Ово је захваљујући веће напоре око Инк Јет одштампан једну-, дупли- и мулти-Слојевита ПЦБ-а са циљем и у хобијима и професионални крајеве на тржишту. Употреба штампања и тањир приступу у доношењу ПЦБ-а и даље је био угођен од стране фирме, углавном у Јапану и Кореји. Технологија је зрелији од раније, али трошак предности још нису довољно да буде неодољив алтернативу зрео, поуздан и већи волумен садашњи технологију. Све у свему, очекујемо 2017 године када хyпе око хобијима/ДИY ПЦБ штампачи ће смири, док је професионална модуларна ПЦБ штампачи ће наставити њихов спор и продор на тржиште мањег обима. Технологија напредак на штампање и тањир ће такође наставити у позадини, углавном у азијским лабораторијама, без значајне комерцијалне покреће.

Одштампани транзисторе и меморије: штампани транзистор и меморија су, на неки начин, стара идеја апликације. Штампани транзисторе успео да своја обећања. Сада, међутим, напредак у технологији, посебно из Јапана, је довољно да поново оживи интересовање за ову тему. Ево , добро штампање уска линија ће се тражити. Штампани меморије такође је у полу-комерцијалне производње годинама и сада боље реше питања око принос. Све у свему, очекујемо 2017 године када наставља се потрага за јединствене апликације штампани транзисторе и меморије, а у години када је постао мастило добављачи више заузети са штампаче како би их боље прилагодити њихове понуде.

Ларге -подручје ЛЕД расвета низови: комерцијалне активности око штампање велике површине ЛЕД низови почиње да се покупи. Технологија базе је био у настајању у протеклих 4-5 година. Сада постоји више камата за крајњег корисника и креативних напора од стране компанија изнад ланац материјалне "Добављачи". Технологија захтеве су једноставни, али који не штампају решења су такође све већим изазов на основу високу проводљивост и мања потрошња енергије. Стога , све у свему, очекујемо 2017 године да буде година када продаја повећање ове године иако је из веома мале базе.

Постоје бројне друге апликације које су развијена за Проводни лепљења које сматрамо у свом известају детаљно. Примери су велике површине осећа низови/система, акумулатор сервисни пакет и биљка БОЈЛЕРИ, учесталост селективно wиндоwс и многе друге. Погледајте за нас известај Проводни мастило тржишта 2017-2027: играчи прогнозе, технологије, да бисте сазнали више о тим тржиштима. Сазнајте више на следећи водећи догађај на тему: штампа електронике Европи 2017 на 10-11 маја 2017 у Берлину, Немачка домаћин ИДТецхЕx.