+86-757-8128-5193

Контактирајте нас

Телефон : + 86-757-8128-5193

Факс : + 86-757-8670-6759

Мобилни телефон: + 8617722751536

Емаил :chinananomaterials@aliyun.com

Новости

Дом > Новости > Садржај

ИДТецхЕx истраживања, нови извештај о одштампане, органске, савитљиве електронике

ИДТецхЕx истраживања, водећег добављача независно истраживање тржишта, пословна интелигенција и догађаје на развоју технологија, објављује доступност новог извештајаШтампани , органски андамп; Флексибилни електронике прогнозе, играчи андамп; Могућности 2017-2027

Овај извештај пружа свеобухватан поглед на тему, упишите даје детаљне десет године прогнозе од стране уређаја. На тржишту се анализирају по територији, који нису штампани вс одштампан, крута вс флексибилне, неорганска вс органски, трошак материјала вс процес коштати и још много тога. Активности од преко 1.000 водећих компанија су дати, као и сагледавање добитници и губитници Ма.

У извештају ИДТецхЕx аппраисес сваку Омогућавање компоненту технологије темељу њена потреба тржишта - не технологија гурају. Морамо нацртати на десет година знања за праћење овог сектора и пружају детаљне, профињеној прогнозе, стратешко позиционирање и процјена трендова, андqуот; топло топицсандqуот; и неиспуњеним могућности.

Извештај је посебно обраћа велику слику - укључујући ОЛЕД екране и осветљење, да пхотоволтаицс танког филма на флексибилан сензори и још много тога. Што је важније, укључује не само електронику који се штампају, органски и/или флексибилне, али то такође обухвата оне које ће бити. Реално Њутновим, студије случаја, постојеће производе и појаву нових производа добијају, као и препреке и могућности за године које долазе.

Преко 3000 организацијама пратимо одштампане, органске, савитљиве електронике, укључујући штампање, електронске опреме, материјала и амбалаже компаније. Док су неке од тих технологија у употреби сада - свакако да постоје три сектора која сте креирали милијарде долара тржишта - други су комерцијално Ембрионална.

Бројне предности ове нове електронике - које се крећу од нижа цена, побољшане перформансе, флексибилност, транспарентност, поузданост, боље животне средине акредитиве и још много тога. Многе апликације које ће бити новостворени, а где постојеће електронске и електричне производе су погођени, у којој мери ће да се разликује.

Овај широко референтна ИДТецхЕx извештај доводи све заједно с посебним освртом на апликације и квантитативне сагледавање могућности за пословање.

ИДТецхЕx је наћи да Укупна тржишна за штампани, флексибилна и органски електронике ће расте од 29.28 милијарди долара у 2017 на 73.43 милијарди $ у 2027. Већина која је ОЛЕДс (органски али не штампаном) и Проводни пером који се користи за широк спектар апликација. На другу руку, стретцхабле електронике, логика и меморије, танког филма сензори су много мањи сегменти али са растом потенцијала како излазе из Рандамп; Д.

Ако тражите да разуме велику слику, могућности за пословање, проблеме можете обратити или како да би користити ове технологије и импликације умешана, овај извештај је обавезно. Истраживао вишејезичне ИДТецхЕx консултанти са седиштем у четири земље и три континента, овај извештај гради на десет година знања у индустрији.