+86-757-8128-5193

Контактирајте нас

Телефон : + 86-757-8128-5193

Факс : + 86-757-8670-6759

Мобилни телефон: + 8617722751536

Емаил :chinananomaterials@aliyun.com

Новости

Дом > Новости > Садржај

Штампани електронику: РФИД сензор платформа и флексибилне функционалне филмова за аутоматску обраду

ПринТроницс Сцхреинера, Сцхреинера групе компетентност центар за штампани електронике, на "Иновације Схоwцасе-" од ЛОПЕЦ у Минхену (Хол Б0) на 29 марта и 30, ће бити први на свету: штампани РФИД сензор платформа која садржи сложене ознаку са електро функције. Помоћу одштампане Проводни трагове, ознаку комбинује температуру и први-отварање сензор са НФЦ чипом. Захваљујући антена утиснута НФЦ чип може читати са смартфон опремљени за ову сврху. Развијен за процесе ролне у ролну, решење је потаман за аутоматску обраду.


Када штампани РФИД сензор платформа је користила да затворим паковање производа врши два непоходно. Путем сензора, то непрекидно Мери и бележи температуре преко ланца читаву залиху у целом животу етикете. Врло танка, флексибилна батерије уграђене у ознаци омогућава такве дугорочне евидентирање података. Је додатно Уграђен сензор за отварање прве указује на то да ли или не на ознаку смањена кроз да отвори кутију и садржаја можда су изложени петљање.


Друге производе флексибилне и мултилаyер филма за електрична проводљивост, пребацивање, мерне и контролне сврхе да буде на ЛОПЕЦ кабини изложби укључују штампани Проводни трагове, антене, елемент загревања, рефлектори, Мултифункцијски корисничке интерфејсе и другим сензорима. Ова Сцхреинера ПринТроницс решења су мултифункционални као и достави високо додатну вредност. На основу детаљније кноw-хоw, у штампању сребра и угљен, у изолацију и кроз рупу интерцоннецтс, Сцхреинера ПринТроницс развија велике прецизности ролне у ролну штампању електронике на константно виши ниво у последњих неколико година.